Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden van De Heeltuin

Bestellingen/inschrijvingen:

Met het plaatsen van een bestelling voor een product of inschrijving voor een workshop of de cursus stemt u in met de algemene voorwaarden.Bestellen van producten en inschrijvingen voor workshops lopen via de shop op de website van De Heeltuin. Inschrijvingen worden geaccepteerd op volgorde van binnenkomst. De gereserveerde plaats is echter niet gegarandeerd, wanneer de betaling nog niet bij ons binnen is. Anderen die wel betaald hebben, gaan dan voor op de lijst.

Betaling

De bestellingen voor producten en inschrijvingen voor workshops van De Heeltuin dienen vooraf betaald te worden in de shop via iDeal of via overschrijving. In de bevestigingsmail van je bestelling staan de betalingsgegevens vermeld. Bij betaling voor een bestelling of inschrijving via overschrijving moet het bedrag binnen 2 weken worden overgemaakt, anders vervalt de bestelling of inschrijving. De prijzen vermeld in de shop zijn inclusief btw, vrijblijvend en exclusief bezorgkosten.

Levering

Bestellingen worden binnen 3 dagen na betaling verzonden. U ontvangt hierover een bericht per e-mail. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Mocht een product niet meer voorradig zijn dan wordt dit vermeld op de website, anders word je via e-mail z.s.m. op de hoogte gebracht. Verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,95. Ophalen van de producten is ook mogelijk vanaf de workshopruimte van De Heeltuin te Roosendaal. Een afspraak hiervoor kan gemaakt worden via e-mail.

Retourneren

Mocht een product niet aan je verwachtingen voldoen en wil je het retourneren dan moet je dit binnen 7 werkdagen na levering via e-mail aangeven. We bekijken dan samen hoe en wanneer dit gebeurt. Als de producten retour zijn ontvangen wordt overgegaan tot terugbetaling binnen 7 werkdagen, dit geldt alleen voor de producten, niet voor de verzendkosten. De verzendkosten en de risico's bij verzenden zijn voor rekening van de klant. Enkel producten die ongeopende zijn en in de originele verpakking kunnen retour worden genomen.

Annuleren

Het annuleren van een inschrijving voor deelname aan een workshop kan tot 7 dagen voor aanvang van de workshop via e-mail. Het reeds betaalde bedrag zal dan teruggestort worden. Bij annuleringen binnen 7 dagen voor aanvang van de workshop heeft u geen recht op restitutie. 

Het annuleren van een inschrijving voor deelname aan de cursus kan tot 4 weken voor aanvang van de cursus via e-mail. Het reeds betaalde bedrag zal dan teruggestort worden. Bij annuleringen binnen 4 weken voor aanvang van de cursus heeft u geen recht op restitutie. 

Indien onvoorziene omstandigheden daartoe aanleiding geven, is De Heeltuin gerechtigd de workshops of de cursus te onderbreken, te verplaatsen en/of te annuleren. Bij annulering door De Heeltuin zal het reeds betaalde voor de activiteit worden gerestitueerd. De Heeltuin aanvaardt geen aansprakelijkheid indien de deelnemers door de annulering schade ondervindt of kosten maakt.

Auteursrecht

Het lesmateriaal van De Heeltuin is uitsluitend bedoelt voor de deelnemers aan de workshops en de cursus van De Heeltuin. De deelnemers van de workshops en de cursus dienen het auteursrecht te respecteren. Dit betekent dat niets van het lesmateriaal mag worden gekopieerd en dat het lesmateriaal enkel voor persoonlijk gebruik bedoelt is.

KvK: 65427254

© 2015 De Heeltuin